벌써 2주년이라니...

그동안 힘겹게 달려왔을 파니와 소녀들 잘했다고 칭찬해주고 싶네요.
그리고 소녀들과 파니로 인해서 늘 행복했고 앞으로도 미소지을 수 있어서 감사합니다.

비록 좋지않은 소식에 놀라기도 했지만 더 견고해지기위한 작은 시련이라 생각해봅니다.
파니에게 들려주고싶은 노래하나 생각나서 이렇게 글을 쓰네요.
가사가 지금 너무 와닿고 정말 해주고싶은 말을 옮겨놓은듯하죠.

BGM: 성시경 - 쉬어요

Stephi,
you already proof us that the life does not get better by chance, it gets better by change.
You been working so hard. It's now okay to take things slow.
It does not matter how slowly you go, as long as you do not stop.
To the world you may be just one person, but to one person you may be the world.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
팬사이트
티파니즘 Wanna 님글 가져왔습니다............^^

출처는 확실히!